Mai ai nevoie de o cutie postala, in conditiile in care majoritatea scrisorilor iti sunt livrate online?

cutie-postala

In trecut, cutia postala era extrem de importanta. Aici ajungeau toate facturile, ajungeau cele mai importante documente si diversele scrisori si vederi de la persoane dragi. Odata cu aparitia emailului, rolul cutiei postale a scazut destul de mult. Nu putini sunt cei care au cutii postale doar pentru a avea de unde sa stranga ocazional zeci de pliante. Apare, asadar, o intrebare cat se poate de pertinenta: Mai este nevoie de o cutie postala?

Raspunsul este foarte simplu: Da.

Care sunt motivele pentru care cutia postala este inca necesara?

Un motiv ar fi faptul ca o buna parte dintre autoritati trimit inca, destul de multe documente oficiale prin posta. Daca nu vrei ca acestea sa fie puse in usa si sa se piarda, cutia postala este cea mai potrivita.

De asemenea, cu ajutorul unei cutii postale poti fi foarte organizat. Promovarea prin pliante este inca extrem de eficienta, motiv pentru care aproape zilnic primesti cate o oferta. Cutia postala iti permite sa organizezi foarte bine toate aceste oferte si sa eviti dezordinea.

Nu in ultimul rand, cutia postala ofera o doza de eleganta. Pusa pe usa, pe gard sau la intrarea in scara, este un accesoriu estetic deosebit de placut.

Cutie postala 26-010
Sursa poza: www.stift.ro

Cum alegi cea mai buna cutie postala?

Daca vrei sa achizitionezi o cutie postala este bine sa stii ca ai numeroase optiuni. La achizitie trebuie sa tii cont de:

  • Destinatia cutiei. Ai de ales intre variante de interior sau de exterior. Pentru o cutie de exterior, spre exemplu, sunt recomandate cutiile din fier forjat sau materiale foarte dure, in timp ce pentru interior este potrivit si lemnul sau chiar si plasticul.
  • Deschiderea. Exista cutii postale cu deschidere laterala, frontala sau prin spate. De asemenea, exista cutiile postale tipic americane, care sunt instalate pe un suport vertical si au atat deschidere frontala, cat si prin spate.
  • Marimea. Nu in ultimul rand, conteaza marimea. Daca stii ca primesti foarte multe scrisori, alege o cutie postala mare. Daca, in schimb, cantitatea corespondentei este mai mica, te poti orienta spre o cutie postala de dimensiuni reduse care poate sa fie pusa pe usa sau pe peretele de langa usa de intrare.

Din punct de vedere estetic, cutia postala poate sa aiba un impact foarte puternic, chiar daca dimensiunile sale nu sunt tocmai mari, tocmai de aceea, alege o cutie care sa arate foarte bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *