Pedichiura si beneficiile ei pentru sanatate

Pedichiura este un tratament cosmetic relaxant ce iti curata picioarele, oferindu-ti ingrijire profesionala a unghiilor si masaje la talpi. Printre primele semne care indica faptul ca ai nevoie de o pedichiura imediata se numara:

  • calusurile;
  • pielea neobisnuita in jurul unghiilor de la picioare;
  • cuticulele crescute in exces;
  • forme neregulate ale unghiilor;
  • unghiile crescute in carne.

Principalele beneficii pentru sanatate pe care le ofera tratamentele de pedichiura:

Nu exista nicio indoiala ca pedichiura este unul dintre cele mai relaxante si placute tratamente spa, dar aceasta este, de asemenea, foarte importanta pentru mentinerea picioarelor si unghiilor sanatoase si frumoase.

Imagini pentru Pedichiura

Iata cateva dintre cele mai importante avantaje de a avea o pedichiura la un salon profesional:

O sanatate mai buna a unghiilor. Ingrijirea profesionala a unghiilor nu numai ca iti va face unghiile mai stralucitoare si mai frumoase, dar este, de asemenea, importanta pentru stimularea fluxului de sange in acea zona a corpului. Iar dupa cum stim cu totii, sangele transporta substante nutritive care sunt vitale pentru sanatatea si cresterea unghiilor.

O piele mai sanatoasa. Picioarele sunt expuse in mod constant la o cantitate considerabila de microbi si contaminanti ai pielii, mai ales in timpul verii, cand picioarele au mai mult contact cu factorii externi. Daca ai talpile sau calcaiele uscate sau crapate, pedichiura poate sa te ajute prin indepartarea pielii uscate, hidratarea pielii, eliminarea celulelor moarte de pe epiderma si prin oferirea unui aspect general mai sanatos si mai estetic al picioarelor.

O sanatate mintala mai buna. Pedichiura este adesea o modalitate eficienta de a scapa femeile de grijile acumulate pe durata saptamanii. Nu numai ca acest rasfat imbunatateste aspectul fizic, dar stimuleaza, de asemenea, starea de spirit. Cand este realizata intr-un mediul relaxant, pedichiura iti elibereaza tensiunea din corp, iti relaxeaza mintea, corpul si emotiile si actioneaza ca o terapie pentru orice stres si anxietate.

Culoare mai rezistenta pe unghii. Atunci cand optezi pentru o pedichiura profesionala, salonul iti va oferi o gama larga de culori care sa se potriveasca oricarui gust si oricarei ocazii. In plus, pedichiuristul iti va proteja unghiile cu o baza ce previne craparea unghiilor si ajuta la sustinerea culorii pe unghii pentru mai mult timp, impiedicand totodata ruperea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *